Raons per a l'optimisme

Raons per a l'optimisme

Les borses sembla que donen mostres d'alegria i, segons ens expliquen els que en saben, això ha de suposar un alleujament per a tots. La notícia dels laboratoris sobre el progrés en les vacunes és, sens dubte, allò que estàvem esperant com aigua de maig… i de juny, i de novembre! Confiem en no haver d'esperar gaire més per aconseguir un període de major assossec que el que estem vivint ara, sobretot pensant en la població de risc. 
 
No obstant això, hem d'admetre que des de Clickedu ja portem unes quantes setmanes amb una certa alegria interior. Perquè estem veient com amb moltíssim esforç per part de tota la comunitat educativa, i especialment dels docents, les escoles poden continuar obrint les portes. Els alumnes en edat escolar gaudeixen de la meravellosa oportunitat d'aprendre en col·lectivitat, una cosa a la qual potser mai li havíem donat la importància que té, perquè ho donàvem per descomptat. 
 
Que ens alegri doncs, no només la ciència dels laboratoris, també la consciència de les escoles, que no han deixat d'apostar per ajudar a créixer als seus alumnes.