Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Interempresas es fa ressò del III Cicle d'Innovació Educativa

Interempresas es fa ressò del III Cicle d'Innovació Educativa


El prestigiós grup de comunicació ha publicat un article sobre la iniciativa que se celebrarà durant el curs escolar actual. Al llarg de sis sessions temàtiques concebudes per orientar els centres educatius, es posaran damunt la taula diferents solucions per als mateixos problemes. 
 
Avui, 11 de novembre, se celebra el segon webinar del III Ciclo de Innovación Educativa, promogut per Clickedu, Iddink i Qualiteasy camb el suport d'Eduqatia i amb la coordinació de DIM 
 
En aquesta ocasió la sessió girarà al voltant de la diversitat, avaluació i suport a estudiants. Una vegada més, el Dr. Pere Marquès coordinarà un esdeveniment que comptarà amb ponents d'excepció: 
 
El Colegio Virgen de Mirasierra (Madrid), el Colegio Calasancio Escolapios Emaús (Saragossa) i l’Escola IPSI (Barcelona) exposaran la manera de treballar dels seus centres educatius en temps de COVID. 
 
Podeu llegir la notícia completa aquí