Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Formació i Comunicació. III Cicle d'Innovació Educativa (online). Educació disruptiva en temps Covid.

Formació i Comunicació. III Cicle d'Innovació Educativa (online). Educació disruptiva en temps Covid.

13 de gener a les 16 hores

Clickedu, Iddink i Qualiteasy organitzen el proper 13 de gener el tercer seminari en línia del III Cicle d'Innovació Educativa, en el qual les escoles Sant Josep Obrer de Palma de Mallorca, CIC de Barcelona i Joyfe de Madrid exposaran la seva experiència i coneixement sobre la gestió de la formació al professorat i la comunicació entre els agents de la comunitat educativa en la situació actual (COVID-19).

La sessió estarà dirigida a coordinadors d'innovació i equips directius de centres innovadors avançats a Espanya.

L'esdeveniment virtual començarà a les 16.00 hores i està dirigit i coordinat pel Dr. Pere Marquès, prestigiós pedagog i creador de la xarxa de centres innovadors DIM Edu.
 
El III Cicle d'Innovació Educativa està format per 6 sessions que permetran als assistents obtenir una certificació de participació expedida per Eduqatia.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest formulari. Per a més informació podeu consultar l'Ordre del dia o contactar a través dels canals habituals disponibles a Clickedu i Faronics.