Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Sou exemple!

Sou exemple!

Comencem l'any 2021 amb totes les esperances posades en les vacunes que sembla que ja són aquí. No obstant això, si observem el ritme al qual estan sent administrades a tot el món avui dia no podem ser especialment optimistes. No polemitzarem aquí sobre aquest tema tan sensible, però sí que volem aprofitar-lo com a punt de partida per a subratllar, una vegada més, l'extraordinària labor que s'ha dut a terme en els col·legis.

Els responsables dels centres educatius han demostrat des del primer minut increïbles capacitats: d'organització, de priorització d'objectius, d'adaptació a les diverses necessitats que han anat sorgint, de visió de futur… Des de Clickedu som testimonis de com es recolzen en la tecnologia que desenvolupem, des de la primera línia, per a ser més eficients i ens sentim afalagats per això. És un motiu d'orgull veure com Clickedu dóna suport a la gran labor dels equips directius, que hauria de posar-se en valor tots els dies.

Tant de bo l'exemple de l'organització en els centres educatius s'estengui en aquest 2021 i tinguem un Feliç Any!

Si vols millorar l'eficiència en la teva escola mitjançant la digitalització de processos, sol·licita informació sobre Clickedu aquí.