Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu aposta per donar suport a la FP Dual

Clickedu aposta per donar suport a la FP Dual

Sovint apareixen lectures que requereixen un cert assossec i es queden marcades com a “pendents” fins que els arriba el moment, quan el calendari ens ofereix un respir. És el cas de l'Observatori sobre l'FP a Espanya. Informe 2020, publicat el passat mes de novembre.

Doncs bé, us aconsellem no només que li doneu un cop d'ull, sinó que també li dediqueu uns minuts “extra” perquè, com ens demostraran els tres centres educatius que participaran dimecres que ve dia 13 de gener a les 16 h en el III Cicle d'Innovació Educativa que dirigeix el Dr. Pere Marquès i patrocinen Clickedu i Qualiteasy, la Formació Professional està cridada a ser un dels eixos més destacats del nostre sistema educatiu, i si no ho és ja és perquè molts encara no han obert els ulls. Ha arribat el moment que tots els equips directius la coneguin millor, perquè té tant futur com present.

Joyfe, Sant Josep Obrer i el CIC ens explicaran com en aquests temps que ens està tocant viure, l'excel·lència és protagonista en aquesta etapa que tan bons fruits està donant en l'ocupabilitat dels joves i adults. Amb Clickedu, a més, la seva gestió i la possibilitat d'innovar a les aules és una mica més fàcil.

Us esperem dimecres vinent!

Us podeu inscriure gratuitament des d'aquí