Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'acord estratègic entre groupVision, Clickedu i Qualiteasy dóna els primers fruits.

L'acord estratègic entre groupVision, Clickedu i Qualiteasy dóna els primers fruits.

- Adjuntem algunes fotografies de l'esdeveniment que es va realitzar el dia 25/VI a Saragossa, al qual van assistir 100 professors i directors d'escoles i instituts d'Educació Secundària d'Aragó.
 
- La jornada va ser inaugurada pel senyor Gaspar Ferrer, director de CATEDU (organisme del Govern d'Aragó) a les 10.00h.
 
- Es van realitzar diverses ponències i presentacions fins a les 14.00h, amb una pausa de 20 minuts per prendre cafè.
 
- Entre aquestes presentacions, cal destacar la que va realitzar el Sr. Kim Oliveras, que va presentar l’ERP escolar Clickedu.
 
- Aquest esdeveniment es va poder realitzar gràcies a l'entusiasme, el prestigi i la feina realitzada per Paul Boutrox i el seu equip, al qual no li va passar cap detall per alt.
 
- Cal destacar també l’aportació de Pere Pau Alcaraz sobre aules amb Software.
 
- Altres presentacions que es van realitzar van tractar de diferents aspectes de les TIC en l'Educació, com ara Ambientech (que facilita als estudiants recursos sobre ciències, tecnologia i medi ambient), la de Wiris (recursos matemàtics a la xarxa per a tots els nivells educatius), i de Casio i els projectors d'última generació (combinació de tecnologia amb LED i làser).
 
- Al final de l'esdeveniment es va fer un sorteig de premis entre els assistents.
 
- Aquest és el primer esdeveniment realitzat per un col·laborador de la xarxa de groupVision en aplicació de l'acord estratègic entre groupVision, Clickedu i Qualiteasy.
 
- Després d’aquest n’hi haurà més després de l'estiu, els quals s'estan programant amb diferents col·laboradors de la Xarxa, i dels quals us anirem informant.