Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Avís important: Formació i Comunicació. III Cicle d'Innovació Educativa (en línia)

Avís important: Formació i Comunicació. III Cicle d'Innovació Educativa (en línia)

A causa dels efectes de la borrasca Filomena, la Jornada del III Cicle d'Innovació Educativa prevista per dimecres que ve dia 13 de gener a les 16 h s'ha vist ajornada fins el 20 de gener a les 16:30 h.


Tant a la direcció de l'esdeveniment, el Dr. Pere Marquès, com a les de les companyies patrocinadores, Clickedu i Qualiteasy, ens ha semblat imprescindible adaptar-nos a la situació d'emergència que estan patint molts centres educatius. Des d'aquí enviem una abraçada als seus equips de coordinació i als docents que avui no poden començar amb normalitat.

Preguem que disculpin les molèsties i confiem en què la situació es resolgui el més aviat possible, per tal que la tornada a les aules pugui ser com més aviat millor i amb seguretat i, sobretot, amb l'alegria dels alumnes en retrobar-se amb companys i docents.

Recordeu que podeu fer la vostra inscripció gratuïta aquí.

Ens veiem el dia 20 a les 16:30 h al III Cicle d'Innovació Educativa!