Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
El límit el poseu vosaltres

El límit el poseu vosaltres

Com ja us vam anunciar fa uns mesos, ja tenim aquí la tarifa plana de formacions. Què vol dir això? Des d'avui mateix tots els docents i PAS usuaris de Clickedu podeu apuntar-vos a totes les formacions que desitgeu a un preu fix.

A més, això no és tot. També estrenem un nou sistema d'inscripcions!

Més fàcil, més ràpid i amb confirmació immediata.

A la nostra plataforma de reserves trobareu les formacions programades i us hi podreu inscriure introduint el vostre correu electrònic, nom, cognoms i nom del centre. Si voleu inscriure a algun company/a, podreu fer-ho en una mateixa reserva, només cal que indiqueu el nombre de persones que sereu. Una cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic amb les dades de la reserva. Si tinguéssiu qualsevol imprevist, podeu cancel·lar la vostra inscripció des del correu de confirmació.

Us deixem aquest petit vídeo-tutorial perquè vegeu com de fàcil és. Una imatge val més que mil paraules! També podeu consultar les instruccions d'inscripció al manual.

Si voleu consultar les formacions monogràfiques i per al professorat dels pròxims mesos, podeu fer-ho a través de l'apartat de formacions a l'àrea de clients del web de Clickedu o des dels següents enllaços:

Formacions professorat
Formacions monogràfiques

Ara, el límit el poseu vosaltres!