Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'intercanvi com a valor educatiu

L'intercanvi com a valor educatiu

Aquesta mateixa setmana llegíem que Daedalus, el prestigiós repositori de continguts de l'Acadèmia Americana de les Arts i les Ciències, ha obert les portes a tothom. Sens dubte, el fet que l'accés a continguts de qualitat sigui fàcil i que els espais d'intercanvi d'informació s'accelerin sempre és una bona notícia.

Aquesta manera d'entendre la millora de tots a través de la cultura i, sobretot, de l'aprenentatge permanent a través de les experiències dels qui ja han treballat en alguna parcel·la —per aprendre d'ells i intentar anar, a partir d'aquí, una mica més lluny— ens porta a la reflexió d'avui.

Ens agradaria agrair una vegada més al Dr. Pere Marquès la direcció del III Cicle d'Innovació Educativa, la pròxima sessió del qual se celebrarà el dimecres dia 20 de gener a les 16:30. També volem subratllar l'orgull que representa per a nosaltres participar a "Llévate el Éxito", la primera trobada educativa d'una sèrie que, sens dubte, serà llarga i reeixida, organitzada per l’escola Escolapios de Sòria. Dos espais per escoltar, preguntar, reflexionar, compartir, innovar… I amb Clickedu sempre present!