Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
La formació híbrida, el nou sistema educatiu

La formació híbrida, el nou sistema educatiu

El Dr. Pere Marquès ens explica tots els detalls.

És indiscutible quedurantels darrers anys la nostra societat ha viscut un gran canvi en el paradigma digital i, com a conseqüència de les restriccions per COVID-19, l’ús de les eines online ha crescut de manera exponencial. 

Al març de 2020, els centres educatius es van veure obligats a implementar un sistema formatiu híbrid, però ara que sembla que ens estem apropant a la tant desitjada “tornada a la normalitat” és lògic preguntar-se:què passarà amb leducació després d’aquests canvis disruptius?”  

El Dr. Pere Marquès, director de la xarxa educadora DIM, afirma que “leducació híbrida ha arribat per quedar-se”, i així ho explica en una de les seves ponències realitzades al tercer seminari del III Cicle d’Innovació Educativa. A Clickedu volem creure que, facilitant el procés d’adaptació educatiu online, ajudem a afrontar la nova realitat.  

Us deixem la reflexió del Dr. Pere Marquès sobre el “Quo Vadis Educació” .

També us convidem a visitar el Centre de Recursos (CIE) de la web de Clickedu, on podeu trobar testimonis de centres educatius sobre com s’estan adaptant a aquesta transformació.