Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Seguretat de dades, FP, Batxillerat i formació d'adults. III Cicle d'Innovació Educativa

Seguretat de dades, FP, Batxillerat i formació d'adults. III Cicle d'Innovació Educativa

24 de març a les 16 hores

Clickedu, Iddink i Qualiteasy organitzen el proper 24 de març el cinquè seminari en línia del III Cicle d'Innovació Educativa, en el qual el col·legiLa Dehesa de Humanes de Madrid, l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Barcelona i el Colegio El Buen Pastor de Saragossa exposaran la seva experiència i coneixement sobre la importància de la seguretat de dades, la FP, el Batxillerat i l’educació per a adults en la situació actual (COVID-19). 
 
La sessió estarà dirigida a coordinadors d'innovació i equips directius de centres innovadors avançats d’Espanya. 
 
L'esdeveniment virtual començarà a les 16:00 hores i serà dirigit i coordinat pel Dr. Pere Marquès, prestigiós pedagog i creador de la xarxa de centres innovadors DIM Edu. 
 
El III Cicle d'Innovació Educativa està format per 6 sessions que permetran als assistents obtenir una certificació de participació expedida per Eduqatia. 
 
La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest formulari. Per a més informació podeu consultar  l'ordre del dia o contactar a través dels canals habituals disponibles a Clickedu i Faronics