Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Montserrat Brau parla sobre tecnologia i educació al diari Alicante Hoy

Montserrat Brau parla sobre tecnologia i educació al diari Alicante Hoy

Tecnologia i creativitat per encarar una nova etapa en el sector educatiu

El diari Alicante Hoy ha publicat una article de Montserrat Brausòcia fundadora i directora general de Clickedu, en el qual parla sobre la importància del rol de la tecnologia en el rendiment educatiu i professional.  

Fa un any es va produir un tancament universal de les instal·lacions educatives i els centres van haver de reinventar-se mitjançant estratègies d’educació a distància impulsades per plataformes digitals.  

Tot i que avui en dia els alumnes tornen a assistir a classe de forma presencial, el teletreball ha deixat petjada, i la Montserrat afirma que “ara, per considerar que els joves han rebut una educació de qualitat és necessari avaluar que coneixen i saben fer ús d’eines que els faciliten el desenvolupament de la seva professió en remot”.  

La tecnologia a les aules és necessària, i per encarar aquesta nova etapa es necessiten eines digitals eficaces, perquè “més enllà d’una simple digitalització, és el moment per a la tecnologia disruptiva, que deixa pas a la flexibilitat, la creativitat i el creixement”. 

Us deixem aquí l’article complet.