ITWorldEDU


ITWorldEDU

El proper dimecres 24 d’octubre se celebra al CosmoCaixa l’ITWorldEDU en un nou format més curt per adaptar-se a la nova situació. Confiem que el fet que hi hagi un sol dia d’activitat faciliti que aquesta edició sigui un punt de trobada per a tots els professionals, en tant que no hi haurà disseminació d’agendes. Per nosaltres és molt important comptar amb la presència de dues escoles que utillitzen Clickedu i volen posar en comú la seva vivència. D’una banda, comptarem amb L’Institut El Calamot, que ens explicarà l’enorme millora aconseguida gràcies a l’ús de la tecnologia (Qualiteasy i Clickedu, especialment) al centre. De l’altra, les escoles Pies d’Aragó i La Rioja ens donaran detalls de la seva més que exitosa experiència en l’ús de Clickedu com a vehicle de comunicació amb les famílies.

Ja veieu, doncs, que els temes són d’interès. Si us ve de gust acompanyar-nos-hi (esperem que sí!) ens plauria convidar-vos a venir. Si us plau, poseu-vos en contacte amb atencioescola@clickartedu.com perquè us hi convidem!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019
SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019