Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
ITWorldEDU

ITWorldEDU

El proper dimecres 24 d’octubre se celebra al CosmoCaixa l’ITWorldEDU en un nou format més curt per adaptar-se a la nova situació. Confiem que el fet que hi hagi un sol dia d’activitat faciliti que aquesta edició sigui un punt de trobada per a tots els professionals, en tant que no hi haurà disseminació d’agendes. Per nosaltres és molt important comptar amb la presència de dues escoles que utillitzen Clickedu i volen posar en comú la seva vivència. D’una banda, comptarem amb L’Institut El Calamot, que ens explicarà l’enorme millora aconseguida gràcies a l’ús de la tecnologia (Qualiteasy i Clickedu, especialment) al centre. De l’altra, les escoles Pies d’Aragó i La Rioja ens donaran detalls de la seva més que exitosa experiència en l’ús de Clickedu com a vehicle de comunicació amb les famílies.

Ja veieu, doncs, que els temes són d’interès. Si us ve de gust acompanyar-nos-hi (esperem que sí!) ens plauria convidar-vos a venir. Si us plau, poseu-vos en contacte amb atencioescola@clickartedu.com perquè us hi convidem!