Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
El camí cap a l'excel·lència

El camí cap a l'excel·lència

El passat 18 de març es va celebrar un webinar sobre el Marc de la Digitalització organitzat per EdutechCluster, en el qual vam tenir la sort de participar juntament amb l’escola Utmar d’Esplugues de Llobregat i l’escola Goar de Viladecans, que van compartir la seva extraordinària experiència en el procés de transformació digital 

L’organització, el lideratge i la governança són la combinació perfecta per encarar un procés d’innovació educativa. Com bé explica la Monsterrat Brau en la seva intervenció, per tal de desenvolupar-se amb èxit en el marc de la digitalització és essencial acompanyar-se d’eines digitals òptimes.  

L’excel·lent feina que estan fent els centres Utmar i Goar per adaptar-se a la nova situació educativa és indiscutible icom és evident, des de Clickedu només podem sentir-nos orgullosos de formar part del seu èxit. 

Us deixem les intervencions de les escoles Utmar i Goar i de la Montserrat Brau