Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Així va ser el webinar "Seguretat de dades, batxillerat i formació professional"

Així va ser el webinar

5è Seminari del III Cicle d'Innovació educativa

Les soft skills més demandades en el món laboral, les claus per a la seguretat informàtica en els centres en temps de COVID-19 i l'anàlisi de les millors pràctiques en batxillerat i FP són algunes de les matèries més destacades que es van tractar en el cinquè webinar deIII Cicle d'Innovació educativa coordinat pel Dr. Pere Marquès.
 
El seminari va obrir ponència amb Eusebi Graners, president de Qualiteasy, va continuar amb una taula rodona protagonitzada pel'escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Barcelona i el col·legi El Bon Pastor de Saragossa i va finalitzar amb la intervenció del consultor internacional Andreu Linares.  
 
Els ponents, tots referents en els seus àmbits, van compartir la seva visió i coneixement més rellevants en la matèria, de tal forma que la posada en comú d'idees i experiències van resultar un total èxit entre els assistents de la sessió. Malgrat les adversitats de l'últim any, és magnífic poder ser testimoni del gran esforç que fan els centres educatius per continuar aprenent i millorant.  
 
En definitiva, una vegada més, el seminari no ha deixat indiferent a ningú i per això ens fa especial il·lusió anunciar que això no s’acaba. El pròxim 14 d'abril se celebrarà l'última trobada del cicle: “Actuació davant la COVID i resum del cicle”, al qual ja us podeu inscriure a través d'aquest enllaç 
 
Els diaris digitals El Economista i Interempresas es van fer ressò de la jornada i van fer-ne publicacions 
 
Ja teniu disponibles els vídeos del seminari al nostre Centre de Recursos d'Innovació Educativa.