Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Esteu començant a pensar en els horaris del proper curs?

Esteu començant a pensar en els horaris del proper curs?

Des de Clickedu sabem que un dels moments clau del tancament del curs actual i la preparació del proper és la creació d'horaris i ens agradaria contribuir a simplificar-ho.

Tal com us hem comentat en anteriors ocasions, Peñalara Software, empresa amb gran projecció i experiència en l'elaboració d'horaris, col·labora amb Clickedu aportant la seva ajuda en l'elaboració dels horaris del centre d'ensenyament. A l'última versió del seu generador d'horaris Peñalara-*GHC, destaquen les següents millores:

  • Motor més potent i eficaç: el motor de GHC, ja conegut per la seva eficàcia, ha continuat augmentant la seva potència i capacitat per trobar resultats i optimitzar-los, de forma cada vegada més ràpida.
 
  • Incorporació d'utilitats que faciliten la depuració de conflictes: incorpora utilitats que faciliten el seu ús en una acció fonamental com és la depuració de condicions impossibles d'observar, a través de nous processos que validen la configuració i ajuden a analitzar els conflictes que puguin impedir els resultats complets.
 
  • Millora de la integració entre Clikcedu i Peñalara-*GHC: s'ha millorat la integració entre totes dues aplicacions avançant en la simplificació de tasques ja que no s’ha de duplicar la incorporació de dades als dos programes i així s’eviten errors en el procés.
 
  • Noves condicions al planificador: es poden establir noves condicions a la solució de l'horari, com per exemple configurar el màxim i el mínim diari d'ocupació de cada professor; permanència màxima —tant setmanal com diària— del professorat, etc.
 
  • Millores a l'editor d'horaris: major facilitat per modificar o completar els horaris oferts pel motor, més opcions de presentació, informes, etc.
 

Tots aquells clients que no disposin de l'última versió de Peñalara-*GHC poden adquirir AQUÍ la versió de subscripció amb un 25 % de descompte* introduint el següent codi promocional en el procés de compra: CLICKEDU21 * Vàlid fins al 15/5/202. Només per a noves subscripcions