Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Última sessió del III Cicle d'Innovació Educativa: síntesi dels continguts

Última sessió del III Cicle d'Innovació Educativa: síntesi dels continguts

14 d'abril a les 16 hores

 


ClickeduIddink i Qualiteasy organitzen el proper 14 d’abril el sisè i últim seminari en línia del III Cicle d’Innovació Educativa. La sessió està dirigida a coordinadors d’innovació i equips directius de centres innovadors avançats d’Espanya.  

L’esdeveniment virtual començarà a les 16.00 hores i estarà coordinat pel Dr. Pere Marquès, prestigiós pedagog i creador de la xarxa de centres innovadors DIM EDU.  

Les escoles FEDAC  i l’escolMirabal Internacional de Madrid, exposaran la seva experiència i coneixement sobre els models educatius i la cultura organitzativa en la situació actual (COVID-19).  

També es comptarà amb la presència d’Ignasi Nogués, CEO de Clickedu, que parlarà sobre la interoperabilitat i la presa de decisions assistides per la tecnologia des de la direcció del centre.    

Per acabar, la jornada es tancarà amb la intervenció del Dr. Miquel Casas, catedràtic de psiquiatria de la UAB, que explicarà els factors lligats al neurodesenvolupament que influeixen en el fracàs escolar.  

El III Cicle d’Innovació Educativa, format per 6 sessions, permet als assistents obtenir una certificació de participació expedida per Eduqatia 

Ens trobem davant de l’última sessió del cicle ivist l’èxit dels esdeveniments passats, sens dubte ens espera un seminari de clausura fascinant.  

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d’aquest formulari. Per a més informació podeu consultar l’ordre del dia o contactar a través de canals habituals disponibles a Clickedu i Faronics.