Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clausura del III Cicle d'Innovació Educativa

Clausura del III Cicle d'Innovació Educativa

El passat 14 d’abril es va celebrar el seminari de clausura del III Cicle d’Innovació Educativa organitzat per ClickeduIddink i Qualiteasy i coordinat per el Dr. Pere Marquès. A la jornada, que va inaugurar el seu primer webinar el 7 d’octubre, han col·laborat coordinadors i equips directius de centres innovadors avançats d’Espanya.  

Al llarg del cicle, format per un total de 6 sessions, els ponents convidats han compartit les seves experiències d’èxit, la seva visió, coneixement i metodologia per avançar cap a una educació disruptiva.  

El cicle ha creat un espai de reflexió i anàlisi sobre leducació afectada per la situació actual (COVID-19) en el qual s’han abordat temes transcendentals com la gestió de la seguretat, l’atenció a la diversitat, la importància de la formació i suport al professorat, la coexistència de l’educació en línia i presencial, la seguretat de dades i la formació d’adults, entre d’altres.  

Ara més que mai, no es poden negar les adversitats i les dificultats que comporta la tasca d’educar. Per aquest motiu, resulta admirable la predisposició que han tingut les escoles per apostar per la innovació tecnològica per millorar la qualitat educativa dels seus centres és encara més gratificant, si és possible, tenir l’evidència que ha estat una aposta totalment encertada. La complexitat educativa de cada centre és diferentperò si una cosa ha quedat clara durant el cicle és que avançar implica una reorganització del sistema formatiu i això, més que una demanda, és una necessitat imperiosa.  

Ha estat un plaer escoltar les experiències de tots els participants del cicle i des de Clickedu volem mostrar el nostre agraïment a tots ells: Colegio San Patricio de Madrid, EscolVirolai de Barcelona, Colegio Obradoiro de la Coruña, Colegio Virgen de Mirasierra de Madrid, Escola IPSI de Barcelona, Colegio Calasancio Escolapios Emaus de Zaragoza, Col·legi Sant Josep Obrer de Palma de Mallorca, Colegio Joyfe de Madrid, Colegio Santa María La Blanca de Madrid, Colegio San Cristóbal de CastellónEscola IPSE de Barcelona, Escola Frederic Mistral Tècnic-Eulàlia de Barcelona, Colegio Buen Pastor de Zaragoza, Escola FEDAC de Sant Feliu de Codines,  Colegio Mirabal Internacional de Madrid i, per descomptat, al Dr. Miquel Casas, al professor Javier García Garrido i al consultor Andreu Linares. I no, no ens oblidem dels assistents, que han demostrat un cop més les seves ganes d’afrontar l’educació des de l’aprenentatge i l’exemple 

El cicle, una lliçó contra qualsevol pessimisme paralitzant, ha complert amb totes les expectatives possibles, de tal forma que diversos mitjans digitals com El Economista o Interempresas s’han fet ressò de la jornada i han publicat sobre aquesta.  

Afortunadament, s’han recopilat totes les ponències i els vídeos dels Cicles d’Innovació Educativa estan disponibles al Centre de Recursos de Clickedu 

En poques paraules: el futur és ara i és responsabilitat nostra potenciar la evolució educativa perquè les generacions vinents construeixen un món millor.