Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Noves funcionalitats i millores a Clickedu

Noves funcionalitats i millores a Clickedu

Ja estan disponibles les noves funcionalitats i millores de Clickedu

Com ja sabeu, el nostre objectiu és facilitar-vos el dia a dia i per aquest motiu ens fa especial il·lusió anunciar-vos les millores recents i les noves funcionalitats que hem integrat a la plataforma.  

Respecte a les millores de l’àmbit acadèmic, destaquem el nou procés d’inscripció a les formacions de Clickedu amb Bookwhen i els nous avisos de la plataforma que ofereixen la possibilitat d’estar sempre informat sobre les pròximes formacions i millores de la plataforma.  

Al mòdul de secretaria i administració la millora més destacada és la missatgeria instantània, que permet tenir converses individuals, crear xats de grup i grups de difusió. També s’ha afegit el camp ordre a les extraescolars per definir en quin ordre es vol veure una activitat extraescolar al mòdul, s’han incorporat llistes del mòdul institucional perquè els grups d’escoles puguin disposar d’eines per treballar de forma coordinada i s’han afegit càrrecs signants de documentació perquè els responsables de cada etapa escolar signin la documentació oficial.  

Per últim, entre les novetats multimèdia, s’han implementat millores en els sistemes de gestió de l’aprenentatge; ara es pot trobar Google Classrom als LMSClickedu té compatibilitat amb totes les versions del Moodle superiors a la 3.6.; s’han incorporat nous estils de la plataforma; s’han creat formes de pagament TPV amb les dades del responsable; s’han afegit bloquejos de comptabilitat i nous camps al model 233 i es permetrà l’accés als pressuposts de comptabilitat als usuaris que tinguin els permisos corresponents.  

Per part nostra, seguirem treballant per millorar, superar-nos i seguir oferint-vos la millor eina de gestió i el millor servei 

Aquí podeu trobar tots els detalls sobre les millores.