Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'estratègia digital, el factor decisiu

A Clickedu sempre hem apostat per un entorn digital en el qual tots els agents educatius tinguin les seves eines i puguin interectuar amb el centre educatiu.

Sabem que estem en un moment de canvi constant i d'avenços tecnològics que ens permeten fer moltes coses que abans no ens plantejàvem, com per exemple poder detectar si al nostre centre educatiu hi ha algun alumne/a amb possibilitat de baixar el seu rendiment escolar o fins i tot abandonar els estudis. Això és possible gràcies a la tecnologia Big Data i a la Intel·ligència Artificial, que estan incorporades a la nostra plataforma.

L'entorn digital també permet que les accions del dia a dia, com per exemple que informar una família de qualsevol aspecte en relació a un alumne/a sigui instantani a través d'un correu electrònic o una notificació a l'app del centre. Un altre clar exemple és la notificació de les tasques als responsables, d'aquesta manera és fàcil implicar la família en l'educació de l'alumnat.

Aquests detalls són decisius per a les famílies en l'elecció del centre educatiu per als seus fills, així ho explica Montserrat Brau, cofundadora de Clickedu a El Periòdic.