Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Ha arribat el moment: "Here&Now"

Ha arribat el moment:

Ja és aquí el nou curs i, un any més, volem ser al costat vostre. La situació dels últims temps ens ha permès aturar-nos a pensar com volem ser i quin lloc ens agradaria que ens concedíssiu a l'ecosistema educatiu. Els grans esdeveniments i la seva massificació no ens permeten relacionar-nos amb vosaltres com ens agrada, dedicant-vos tot el temps que cal. Per això mateix, enguany apostarem per esdeveniments més propers i de tu a tu.

 
D'aquí ve que us presentem #Here&Now, lema que ens acompanyarà durant tot el curs escolar. #Here&Now significa proximitat, ús de la tecnologia, innovació i oportunitat pel canvi.  #Here&Now és ara, el moment de presa de decisions, d'enfrontar al canvi i de continuar orientant el camí cap a l'excel·lència acadèmica. I a tall d’exemple hem signat un acord amb l'Hospital Sant Joan de Déu que permetrà que el missatge del Dr. Casas, expert en el camp dels trastorns psicològics de nens i adolescents, arribi al major nombre d’escoles. A més, com en cursos anteriors, realitzarem el IV Cicle d'Innovació Educativa coordinat pel Dr. Pere Marquès, en el qual els centres educatius compartiran les seves experiències. Tot de manera gratuïta.  Sabem que el sector precisa de cooperació i proximitat per  trobar solucions de futur des de la confiança i el compromís. #Here&Now és compartir testimoniatges i experiències amb la comunitat educativa, tornar a ser a prop.  #Here&Now és tecnologia i innovació. La transformació tecnològica que avançava en els centres educatius s'ha vist accelerada per la situació sanitària. En aquest context no podeu prescindir de la plataforma més innovadora i tot l'equip de Clickedu hem d'esforçar-nos per ajudar-vos amb el canvi de paradigma.  
 


Apostem per compartir de nou; estar més a prop, això sí, de manera segura.