Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
El rendiment escolar, tema estrella de la tornada a les aules després de la COVID-19

El rendiment escolar, tema estrella de la tornada a les aules després de la COVID-19

Després d'un curs marcat per l'educació en línia, la tornada a l'escola porta el debat sobre el rendiment escolar. Clickedu, Iddink i Qualiteasy volem aportar riquesa i nous punts de vista a la discussió de la mà del Dr. Casas i l'Hospital Sant Joan de Déu.

Per això mateix, aquest curs escolar hem signat un acord amb ells que permetrà que el missatge del Dr. Casas i el seu equip, expert en el camp dels trastorns psicològics de nens i adolescents, arribi al major nombre d'escoles d'Espanya.

Durant les sessions programades els dies 17 de novembre, 2 de febrer, 6 d'abril i 15 de juny, el doctor explicarà els resultats de l'estudi "Els factors psicobiològics que influeixen en el fracàs escolar" i les possibles eines per a la detecció precoç d'un possible fracàs escolar.

El passat 30 de setembre, el Dr. Casas va realitzar una sessió de presentació en la qual va explicar com treballen des de l'Hospital Sant Joan de Déu i què és el que poden fer les escoles interessades en diagnosticar casos entre els seus alumnes. Aquest webinar va tenir un gran acolliment entre els centres educatius.

Els mitjans de comunicació també s'han fet ressò de la iniciativa liderada pel Dr. Casas:

El País

ABC

L'Economista

Cadena Ser

Interempresas

Ens encanta formar part d'una societat compromesa amb el rendiment escolar i preocupada per l'èxit dels joves!


Si esteu interessats en assistir a la pròxima sessió, podeu formalitzar la vostra inscripció de manera gratuïta per al seminari del 17 de novembre des d'aquest enllaç.