Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu és per tota la comunitat educativa!

Clickedu és per tota la comunitat educativa!

La plataforma Clickedu té com a objectiu unificar totes les eines necessàries per a la vostra escola en un sol entorn, sense perdre les funcionalitats que faciliten la feina de tots els agents educatius. Amb Clickedu disposareu d'una cobertura completa de totes les vostres necessitats: avaluació, seguiment de l'alumne, gestió de menjador, extraescolars i serveis, rebuts i comptabilitat, accés a llibres digitals, comunicació amb les famílies, eines per a la gestió del Departament d'Orientació...

A Clickedu tots els membres de la comunitat tindreu un espai propi per emmagatzemar documents, calendari personal i accés a totes les funcionalitats necessàries per desenvolupar les vostres tasques. Amb els mòduls de Clickedu podreu realitzar els diferents processos que formen part del vostre a dia a dia: des de l'obertura i tancament d'incidències de manteniment, amb el format vàlid per adquirir certificats de qualitat ISO, fins als informes d'intervencions del Departament d'Orientació i Intervenció Psicopedagògica.

Clickedu és molt més que una plataforma d'avaluació acadèmica, Clickedu és l'eina més completa del mercat. És el moment del canvi.