Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Digital-Text i Clickedu firmen un acord

Digital-Text i Clickedu firmen un acord

Digital-Text, Plataforma Eleven i Clickedu s´han unit per fer més fort el Projecte Aula 2.0: la solució integral d´introducció eficaç i efectiva de les TIC en tots els processos que diàriament es realitzen als centres escolars.

La combinació que forma Clickedu, la plataforma escolar que permet portar a terme la gestió integral del centre i que inclou el desenvolupament de les tasques acadèmiques, administratives i econòmiques, junt amb l'entorn virtual d'aprenentatge Eleven i els continguts multimèdia curriculars de Digital-Text, constitueix una aliança sense precedents de solucions capdavanteres en el marc de les tecnologies educatives.

Volem celebrar aquesta unió i, per això, organitzem unes jornades a Catalunya per ensenyar-vos totes les novetats del Projecte.

En aquestes jornades es mostraran a més les solucions que ofereixen Faronics i Aulas con software en els entorns educatius, a  part de mostrar elements essencials en la nostra oferta com és l’assessorament, la formació i el seguiment continuat.

Aquestes jornades es realitzaran entre els mesos de març a maig.

Si us voleu inscriure, podeu fer-ho a partir del lloc web http://www.clickartedu.com/contacte-jornadesaula20-4.html

Ens faria molta il·lusió poder comptar, una vegada més, amb la vostra presència.

Com sempre, si no podeu venir, ens podeu demanar més informació perquè us la poguem oferir de manera directa.