Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Eines per a la gestió de quarentenes d'alumnes i docents

Eines per a la gestió de quarentenes d'alumnes i docents

Des de Clickedu treballem dia a dia per a adaptar-nos a les circumstàncies. Sabem que no són moments fàcils i que la pandèmia de la COVID-19 genera problemes organitzatius en els vostres centres.

Per això mateix, us presentem les diferents eines de Clickedu que us poden ajudar en la gestió de les quarantenes d'alumnes i professors:

Gestió de substitucions del professorat per COVID-19: Recopilació de les diferents eines perquè els professors substituts puguin dur a terme tota la gestió de les matèries.

Absències de l'alumnat: Tots els professors poden justificar les absències dels seus alumnes, a més, el tutor pot fer-ho a totes les matèries, encara que no les imparteixi.

En el cas de les quarantenes, si es coneix fins quan s'absentaran els alumnes, és possible justificar les absències en bloc.

Lliurament de treballs a distància: A través d'aquesta eina els alumnes confinats poden lliurar els treballs de cada matèria.

Comunicació amb l'alumnat: A través de la missatgeria instantània o de la missatgeria interna és possible comunicar-se amb els alumnes/as.

Comunicació amb les famílies: També és possible establir comunicació amb les famílies a través de la missatgeria interna i de la missatgeria instantània. A més, es poden enviar SMS i mails massius.