Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Per què Clickedu precisament en aquest curs?

Per què Clickedu precisament en aquest curs?

Tots els centres educatius estan sumits en l'adaptació permanent. El paradigma ja no ens permet parlar de "canvis" perquè l'entorn és permanentment líquid. I no sols pels estralls que estan causant en les organitzacions educatives la COVID-19 i les diverses versions dels protocols sanitaris associats als quals cal donar compliment, sinó també perquè el fet d’haver situat l'alumne al centre ens impossibilita llegir la vida a les aules com podia fer-se fa uns anys. I no podem considerar aquesta adaptació com una "falta d'organització", sinó com un model realista per respondre amb excel·lència un nou temps. Avui sabem que un aprenentatge no ÉS, si no és significatiu: si hem de parlar de la pluja i fa tres mesos que no cau ni una gota... millor que abordem la sequera!

Perquè aquestes necessitats quedin cobertes serà necessari comptar amb una plataforma que veritablement ens acompanyi al nostre dia a dia. Un "tot en un" versàtil per treballar tant la gestió financera com la documentació oficial (adaptada a la nova LOMLOE), la comunicació amb les famílies, així com tot el que succeeix a l'aula: llicències digitals, programacions, continguts propis, informes, projectes, rúbriques, tutories, orientació...

Prendre una decisió de millora no sol ser fàcil, però mai havia estat tan necessari. Per això, Clickedu és enguany #HereandNow.