Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
eyeOS i Clickedu arriben a un acord de desenvolupament conjunt

eyeOS i Clickedu arriben a un acord de desenvolupament conjunt

eyeOS és un servei d'escriptori remot que poc a poc va consolidant-se com un dels productes més importants del seu gènere i que ha estat reconegut internacionalment. A la vegada l'equip d'eyeOS ha desenvolupat una versió escolar basada en el seu software i s'ha arribat a un acord en la que els clients de Clickedu podran utilitzar l'entorn totalment integrat en el Clickedu a la vegada que els entorns de eyeOS podran disposar de la plataforma de gestió dins de la seva pròpia aplicació.

Amb aquesta solució basada en Clickedu+eyeOS, la seva escola tindrà un entorn col·laboratiu web amb altes prestacions, amb una gran diversitat d'aplicacions (les aplicacions base i les personalitzades per a la teva escola) per gestionar recursos, alumnes, personal docent i no docent, i treballar col·laborativament amb documents, calendari, agenda i molt més.

 

 

Experiència de Clickedu a l'Escola Ipse de Barcelona.
Experiència d'eyeOs en el CE Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia.