Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
EdTech Congress Barcelona

EdTech Congress Barcelona

Ahir va finalitzar l'EdTech Congress Barcelona, un esdeveniment que va tenir lloc els dies 27 i 28 d'abril a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza. Ha estat un autèntic èxit!

Per això, des de Clickedu volem donar les gràcies a tots els que ho heu fet possible. Han estat unes jornades en les quals hem pogut parlar d'innovació educativa, aprendre, compartir, debatre, reflexionar, així com visualitzar les tendències i solucions de tecnologia educativa al servei de l'aprenentatge.

Que l'aprenentatge del futur requereix innovació digital és més que una realitat, i ho hem pogut comprovar de primera mà en aquest congrés. Cal donar el valor necessari a la mirada educativa i al projecte pedagògic, acompanyant els directius i responsables dels diferents àmbits de les institucions educatives en tot el procés de transformació digital.

Nosaltres ja estem pensant en el següent esdeveniment que tindrà lloc els pròxims 6 i 7 de maig, a Santander. Es tracta de l'Assemblea AESECE, on us estarem esperant a la conferència que hem preparat amb la mirada ja posada en la nostra comunicació per al curs que ve. Ens veiem?