Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Ensenyem el que canvia el món als alumnes que canviaran el món

Ensenyem el que canvia el món als alumnes que canviaran el món

El pròxim 10 de maig, tindrà lloc el IV Cicle d’Innovació Educativa, a càrrec de Pere Marquès, un esdeveniment patrocinat novament des de Clickedu, Iddink i Qualityeasy. Es tracta del segon acte presencial que podem dur a terme després de la pandèmia.

En ell, podrem escoltar una primera ponència sobre la personalització de l’educació. Parlarem sobre el tractament integral de la diversitat, els talents, la gestió de les diferències i la intel·ligència emocional, entre d’altres.

Seguidament, es durà a terme el primer panell de centres de referència, on es parlarà sobre la personalització del procés educatiu per a assegurar el millor desenvolupament humà i acadèmic dels alumnes.

Després d’una pausa on podreu aprofitar per fer networking, parlarem sobre com gestionar el talent docent i, seguidament, sobre els factors psicobiològics que influeixen en el fracàs escolar.

Per acabar, es farà una síntesi dels seminaris del IV Cicle d’Innovació Educativa, i escoltarem la  ponència final sota el lema: ensenyem el que canvia el món als alumnes que canviaran el món.

Des de Clickedu estem desitjant que arribi el dia amb molta il·lusió. Us hi esperem!