Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
AESECE: El retrobament, competents a Batxillerat

AESECE: El retrobament, competents a Batxillerat

Els passats 6 i 7 de maig, vam tenir l'oportunitat d'assistir a l'Assemblea AESECE, a Santander, sota el lema: El retrobament, competents a Batxillerat. Un acte marcat per la presencialitat després dels llargs mesos de pandèmia i carregat de novetats.

L'associació va reconèixer l'esforç realitzat per part de docents, famílies, alumnes i centres educatius durant la crisi sanitària, i va posar especial focus en la necessitat de canviar la normativa per facilitar la renovació pedagògica. Així mateix, va demanar un sistema educatiu plural, equitatiu i qualificat, en el qual les famílies i alumnes puguin triar i construir el seu futur atenent la seva diversitat.

Des de Clickedu, vam tenir l'enorme plaer de poder fer una conferència amb la mirada posada en la nostra comunicació per al curs vinent. Us volem donar les gràcies a tots els que vau fer possible la celebració de l'esdeveniment, així com a totes les cares conegudes que hi vam trobar-hi, i a d'altres que enguany vam enyorar!

No podríem fer-ho sense vosaltres!