Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Síntesi del Cicle d'Innovació Educativa

Síntesi del Cicle d'Innovació Educativa

Ahir, 10 de maig, es va celebrar la IV i darrera Jornada del Cicle d'Innovació Educativa, a càrrec de Pere Marquès. Un esdeveniment on hem pogut parlar sobre la personalització de l'educació, el tractament de la diversitat i els factors psicobiològics que influeixen en el fracàs escolar. A més, també hem tingut l'oportunitat d'aprendre a gestionar el talent docent i fer una síntesi sobre els diferents seminaris que s'han dut a terme durant tot el cicle.

Des de Clickedu volem donar gràcies a tots els assistents que ens heu acompanyat al llarg d'aquests 20 seminaris, 66 ponències, 32 taules rodones i panells d'experts. I és que hem tingut l'oportunitat de comptar amb més de 126 participants que ens han donat informació, han compartit experiències d'èxit i han ofert una guia d'implementació sobre els elements tecnològics, metodològics, pedagògics, organitzatius i de màrqueting, imprescindibles per a una innovació educativa orientada a la millora dels resultats.

Moltes gràcies a tothom!