Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Acord entre Clickedu i Digital-text

Acord entre Clickedu i Digital-text

Es tracta d'una aliança sense precedents de les solucions més innovadores en tecnologia educativa.

Clickedu, la plataforma escolar per a la gestió integral de totes les àrees d’ un mateix centre, i Digital-text, l’editorial de llibres de text multimèdia, han arribat a un acord de col·laboració per oferir una solució integral i unificada als centres educatius. Es tracta d’una aliança sense precedents de les solucions més innovadores en tecnologia educativa a Espanya.

 

A partir del mes de maig, els centres educatius podran disposar d’aquesta solució integral que inclourà la plataforma de gestió escolar de Clickedu, l’entorn virtual d’aprenentatge d’Eleven i els continguts multimèdia de Digital-Text. La solució es visualitzarà com una única plataforma escolar, sense duplicacions de tasques ni de dades i amb totes les funcionalitats dels diferents entorns.


Actualment, Clickedu està present en més de 250 centres de tota Espanya i ha iniciat la seva expansió a Llatinoamèrica. Entre els casos d’èxit destaquen l’escola Virolai, l’escola Betania-Patmos, el Colegio San Patricio, el Col·legi Montserrat, el Colegio Peleteiro, les Vedrunes, l’Escolania de Montserrat o l’Institut Calamot de Gava, guardonat amb el Premi Nacional d’Educació l’any 2012.

 

Digital-Text i Eleven estan avui presents en unes 1.000 escoles de tota Espanya. Després de ser la primera editorial de l’estat en rebre el reconeixement Sello Escuela 2.0 del Ministeri d’ Educació, aquesta empresa ha rebut altres guardons com el premi ITWorldEdu2011 a la millor solució integral educativa, o el premi al millor jove empresari de Catalunya, lliurat al seu fundador pels Prínceps d’Astúries l’any 2011.