Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Fomentem les vocacions tecnològiques

Fomentem les vocacions tecnològiques

A Clickedu estem en permanent col·laboració amb empreses i persones que aposten per fomentar les vocacions tecnològiques entre els joves i, amb especial sensibilitat, cap a les noies, atès que hi ha un manifest biaix de gènere. En aquest sentit, ens volem fer ressò de la iniciativa de Code Giants, que està preparant junt amb Glovo un bootcamp a Madrid (4 i 5 de juny) i un a Barcelona (11 i 12), amb les corresponents versions online, perquè no importi des d'on et connectes.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment gratuït és promoure l’aprenentatge de la programació, l’ús responsable d’internet i les noves tecnologies i potenciar les vocacions científiques i tecnològiques entre nois i joves. 

Aquest programa està destinat a joves d’entre 6 i 18 anys, i inclou la creació de videojocs d’ordinador, així com l’aprenentatge dels conceptes bàsics d’un llenguatge de programació. Es treballarà amb plataformes i programes com Minecraft, Roblox o Scratch, s’aprendrà a crear una aplicació mòbil amb Appinventor i també es crearà un primer programa amb el conegut llenguatge de programació C#. 

Descobreix tota la informació al següent enllaç: https://codinggiants.es/index.php/projetos-gratuitos/programa-con-gigantes

Tanmateix, us volem comunicar que a Coding Giants ja estan preparant la iniciativa Women in Tech, uns bootcamps d’estiu que es realitzaran durant el mes de juliol i que pretenen reduir la bretxa de gènere als llocs de treball en l’àmbit de la tecnologia, empoderant a més dones perquè un major percentatge pugui acabar fent una carrera del sector tecnològic.

Aquesta formació va destinada a joves d’entre 12 i 18 anys i tindrà una durada de 5 classes de 90 minuts totalment gratuïtes, on s’impartiran cursos de desenvolupadores de pàgines web, creadores de videojocs, bases de dades, Unity i molt més. 

Consulta tota la informació al següent enllaç: https://codinggiants.es/index.php/projetos-gratuitos/glovo-women-in-tech