Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Jornada d'Educació 2022 al CECE-Madrid

Jornada d'Educació 2022 al CECE-Madrid

Ahir, 8 de juny, es va celebrar la Jornada d'Educació 2022 al CECE-Madrid, a la qual vam tenir l'oportunitat d’acudir.

L’esdeveniment va tenir tres eixos principals. El primer, una conversa a càrrec de Patricia de Julián Latorre, Professora de Secundària i Batxillerat i experta en comunicació educativa, i Daniel Rama Latorre, psicòleg i vicepresident de l’APSNAE, que van parlar sobre els desafiaments de l’educació en temps de valents, posant especial focus als reptes als quals els professionals s’enfronten dia rere dia, així com les claus per poder afrontar-los.

Seguidament, i abans de l’acte de clausura, es va dur a terme una entrega de reconeixements a aquells centres que, al llarg d’aquest curs, han fomentat els valors a través de la música, l’esport, l’intercanvi cultural i la integració. De fet, vam tenir l’oportunitat de poder lliurar el premi a l’escola Edith Stein, representada pel seu director Juan Antonio Perteguer, per la seva gran labor en orientació.

Des de Clickedu volem donar les gràcies a tots els qui van fer possible aquesta fantàstica jornada.