Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Pràctiques a Clickedu

Pràctiques a Clickedu

L'Ignacio, de St. Paul's School, cursa primer de batxillerat i ha fet pràctiques amb nosaltres. És un clar exemple del compromís que té Clickedu per col·laborar amb les escoles i els seus alumnes, ja que els oferim l'oportunitat de tenir el primer contacte amb el món laboral. 

De fet, des de Clickedu tenim com a objectiu ajudar a impulsar la unió entre l'empresa i el sector educatiu. Perquè el compromís amb l'excel·lència educativa ens ha d'interpel·lar a tots. 

Apostem per continuar creixent junts!

Aquí teniu la seva experiència:

Sóc l'Ignasi Gibert, estudiant de l'escola St Paul's School i estic fent unes pràctiques a Clickedu. Des del primer moment en el qual l'escola ens va comunicar que aniríem a diferents empreses a fer pràctiques, vaig pensar que seria una oportunitat pel futur, ja que ens donaria a entendre que no sempre estem en la nostra zona de confort. A Clickedu, em van donar un treball que es tractava de recollir frases de poetes que donessin un missatge educatiu i no diferenciés entre colors de pell ni gèneres. En donar-me aquesta tasca, vaig entendre que no sempre faràs el que estàs acostumat a fer o el que t'hauria agradat fer i cal provar noves coses. Aquesta pràctica m'ha servit per poder entendre una mica més el món del disseny digital i aprendre els diferents recursos que hi ha per dur a terme la tasca. 

 

I am Ignacio Gibert, a student at St Paul's School and I am doing an internship at Clickedu. From the first moment that the school told us that we would go to different companies to do internships, I thought it would be an opportunity for the future, since it would give us an understanding that we are not always in our comfort zone. At Clickedu, they gave me a job that was about collecting phrases from poets that gave an educational message and did not differentiate between skin colors nor genders. By giving me this task, I understood that you will not always do what you are used to do or what you would have liked to do and that you must try new things. This internship has helped me understand the world of digital design a little more and learn the different resources available to carry out the task.