Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
APPS de Clickedu, la plataforma de gestió acadèmica a l'abast de la mà.

APPS de Clickedu, la plataforma de gestió acadèmica a l'abast de la mà.

Disponible per iOS i Android

Des de fa unes hores, Clickedu ja és accesible de forma nativa des del teu iPAD, el teu iphone o el teu dispositiu Android de forma nativa. 

Si sou clients de Clickedu (administració, professors, alumnes i famílies), descarregueu-vos l’aplicació oficial que us permet accedir a les funcionalitats del programa per a smartphones i tablets. Clickedu, en temps real, també al vostre dispositiu mòbil.

Les apps permeten:

Versió pels alumnes i les famílies: Veure el calendari, l'horari, les notes, missatger intern (si a l'escola el teniu activat) i la fitxa de l’alumne.

Versió professorat i PAS: Veure el calendari, l'horari, las notes, missatger intern (si a l'escola el teniu activat) i la fitxa dels alumnes. A més, es poden posar les notes dels ítems avaluatius creats a Clickedu, control d’absentisme, visió de la programació, anotació de notes en la sessió de classe i valoració de la mateixa. Accés directe a la versió normal de Clickedu sense haver de posar usuari i password. 


Com et valides:

Una vegada descarregada l'aplicació heu de posar l’URL del Clickedu de l'escola per poder-vos identificar. Aquesta informació la teniu a la barra d'adreces del vostre Clickedu. Per exemple nomescola.clickedu.eu o clickedu.dominiescola.ext

Els professors i PAS, a més, cal que valideu l'aplicació en el vostre Clickedu versió web. Cal que hi entreu i aneu al menú superior a la icona del dispositiu mòbil on heu d'autoritzar la connexió. 

Si no recordes l'usuari i/o contrasenya, has d'entrar a la versió web de Clickedu perquè s'enviï al teu email, o bé contactar amb la teva escola. 

Versió Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.clickedu.Clickedu
Versió IOS: https://itunes.apple.com/es/app/clickedu/id691984809?mt=8