Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu inicia la seva expansió a Llatinoamèrica

Clickedu inicia la seva expansió a Llatinoamèrica

La plataforma escolar facilita l'impuls digital que el Govern Xilè vol implantar a les regions més llunyanes i rurals.

L’empresa, amb seu a Barcelona, té previst augmentar en un 85% la seva presència internacional en els propers 2 anys.

Barcelona, 9 d’octubre de 2013 – Clickedu, la plataforma escolar per a la gestió integral de totes les àrees d’un mateix centre, ha iniciat la seva expansió a Llatinoamèrica amb una presentació a Santiago de Xile a la qual han assistit representants del Ministeri d’Educació del Govern Xilè, de la Comissió Nacional d’Investigació Científica i Tecnològica de Xile i directors i caps UTP de centres escolars. Tots ells han pogut conèixer de primera mà com impulsar la implantació de les noves tecnologies a les escoles.

  

Amb la seva arribada a Xile, en col·laboració amb la consultora xilena SSYG Servicios Soluciones y Gestión i Acció10, Clickedu té previst augmentar la seva presència internacional en un 85% en els pròxims dos anys. En paraules d’Ignasi Nogués, director General de Clickedu, aquesta primera expansió a Llatinoamèrica “és la prova pilot per a poder replicar el model Clickedu internacionalment”.

 

Per al sector educatiu de Xile, l’arribada de Clickedu ajudarà a assolir algunes metes incloses en l’agenda digital que impulsa el Govern Xilè, com la inclusió digital a les regions més llunyanes i rurals o docents capacitats per a l’ús de les TIC, segons ha declarat Cristian Viveros, gerent general de Servicios Soluciones y Gestión (SSYG).

 

Clickedu és la plataforma que permet simplificar les tasques de gestió dels centres escolars: des de la programació i desenvolupament del contingut de cada curs per part dels professors, al seguiment diari de l’evolució de l’alumne en cada matèria, passant pel control d’accés al menjador o l’avís automàtic als pares si l’alumne no assisteix a una classe.

 

Actualment, Clickedu és present a més de 300 centres de tota Espanya i Andorra. Entre els seus casos d’èxit destaca l’Institut El Calamot de Gavà, guardonat amb el Premi Nacional d’Educació 2012 del Ministeri d’Educació