Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu i Qualiteasy s'alien per oferir als seus clients el millor ERP per entorns educatius amb la més potent eina de gestió de la Qualitat.

Clickedu i Qualiteasy s'alien per oferir als seus clients el millor ERP per entorns educatius amb la més potent eina de gestió de la Qualitat.

Qualiteasy Internet Solutions i Clickart, Taller de Comunicació van firmar l'acord de col·laboració per oferir als seus clients una solució que permeti treballar de forma integrada amb les dues eines online.

En una primera fase de l'acord, els clients que ja disposen de las dos plataformes podran disposar d'una passarel·la entre les dues que permetrà l'accès d'una a l'altra sense tenir que canviar d'entorn i en una segona fase podran disposar d'un únic entorn que permetrà treballar online amb les dues eines de forma integrada.

Com molts ja sabeu, Clickedu és l'única plataforma de gestió integrada per centres educatius que ha apostat des dels seus inicis per la gestió de qualitat ISO 9001 com un element més a tenir molt en compte en la gestió dels centres, i ha posat en mans de Qualiteasy l'evolució de les prestacions de la seva plataforma en temes de qualitat i polítiques d'excel·lència - FQM.

Aquest acord és fruit de la II Edició de ITWorldEdu, en el qual les dues empreses van participar i en què el coneixement mútu ha permès materialitzar un dels objectius estratègics d'aquest esdeveniment.