Prova pilot oceà enllà


Prova pilot oceà enllà

La Plataforma comença a moure's per altres països

L'Econòmic. Fa anys que Clickedu va començar a rebre peticions d’informació sobre el seu software per a centres educatius des de Sud-amèrica. Per això, fa dos anys es va decidir fer un viatge prospectiu a Xile, buscar un soci local i analitzar in situ les possibilitats de desenvolupar el negoci en aquest país. Des de llavors s’ha anat contactant amb escoles privades i amb municipalitats –les administracions que controlen les públiques–. I, a partir de l’inici del pròxim curs, que a Xile comença al març, entre 20 i 30 centres començaran a treballar amb el producte de Clickedu. Els responsables de l’empresa confien que
 

Xile es converteixi en punt de llança per estendre’s per altres països del continent, des d’on cada mes els arriben unes 150 demandes d’informació. A més, no descarten altres mercats. Per això, viatjaran pròximament a Londres per participar a la fira més important del món sobre educació i tecnologia, on ja tenen concertades moltes entrevistes amb potencials clients.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.