Clúster Edutech celebra la seva Jornada de Cohesió anual mirant el futur


Clúster Edutech celebra la seva Jornada de Cohesió anual mirant el futur

El passat 18 de juny es va celebrar al Palau Macaya de Barcelona la Jornada de Cohesió del Clúster Edutech, concentració d'empreses que abracen el sector tecnològic educatiu formada per consultories, grups editorials, desenvolupadors de plataformes i empreses TIC. Durant la primera part de la Jornada es va parlar sobre les activitats en curs com ara la intenció de promoure la internacionalització de les empreses sòcies o la creació d'un Observatori TIC-Educació per realitzar estudis sobre el mercat.

Una segona part del matí es va dedicar a realitzar una sessió dinamitzada per definir i preparar el proper ITWorldEdu 2015 en el qual totes les empreses associades al Clúster exposen els seus productes i serveis. El passat certamen celebrat durant els dies 20 i 21 de febrer va ser una gran mostra de l'eficient feina que realitza el Clúster promovent un esdeveniment amb gairebé 400 assistents de l'àmbit empresarial i 40 ponents, entre ells experts nacionals i internacionals. A part, el Clúster ha participat en altres jornades com la III Jornada d'Inclusió Digital o la 12a Jornada de Tecnologia Educativa i Fira TIC organitzada per la FECC proposant ponències que van dur-se a terme.

Finalment, el matí va concloure amb la presentació de les polítiques europees en matèria TIC Educació per part del Sr. Xavier Prats-Monné, director general d'Educació i Cultura de la Comissió Europea. Aquesta presentació segueix una de les línies de futur que busca el Clúster amb l'objectiu de ser coneixedors de l'agenda europea en matèria d'educació i poder participar en possibles consorcis i programes específics que busquin la millora de l'educació a través de la tecnologia.

Des de Clickedu estem molt satisfets i orgullosos de participar i formar part d'aquest Clúster (Montserrat Brau i Ignasi Nogués van assistir a la Jornada) proposant millores en benefici de totes les empreses membres i amb l'objectiu de créixer juntament amb el sector educatiu i tecnològic.

Avui, a partir de les 13:30h el Clúster realitza una ponencia en el marc del I Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia. Podeu seguir-la a través de l'enllaç: http://fiet2014.fietcat.com/?page_id=1000 

 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.