Clickedu, també disponible a Google Chrome i Chromebook


Clickedu, també disponible a Google Chrome i Chromebook

Clickedu acaba de llançar la seva extensió oficial a la Chrome Web Store. Ara es pot accedir directament a la plataforma des del navegador Google Chrome o es pot instal·lar com a aplicació als Chromebook.
 

Aquesta ens sembla una magnífica notícia ja que les últimes estadístiques avalen Chrome com a un navegador a tenir cada cop més en compte internacionalment. A més, ens arriben comentaris de les escoles parlant de la bona acollida de Chromebook a les aules.
 

Com sempre, a Clickedu seguim treballant per treure el màxim partit a les noves tecnologies. Per això us recordem que amb l'app mòbil podeu accedir als continguts més rellevants de la plataforma web des dels vostres smartphones Android i iOS. Fent servir l'app podreu passar llista, consultar el correu, les sessions, el calendari... És una eina potent que no ha de passar desapercebuda!

 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.