Actualitat

Bones sensacions al Saló SIMO Educación


Clickedu, present a IFEMA, va compartir la seva plataforma amb els assistents

La setmana passada es va celebrar a IFEMA el Saló SIMO Educación, cita anual capdavantera en tecnologia i ensenyament en la qual 125 empreses van exposar els seus productes i experiències. Entre totes elles, vam tenir l’oportunitat de compartir la nostra plataforma, Clickedu, amb els professionals del sector.

 

La fira va ser un èxit. Les conferències van tenir tanta afluència que els oients buscaven lloc allà on podien. Com és habitual, però, els ponents van estar a l’alçada de les circumstàncies i la intensitat del seu missatge va deixar tothom amb ganes de més. També va destacar la proliferació de càmeres tot terreny, aparells de realitat virtual i impressores 3D, que s’obren espai ràpidament en el mercat. Són capaces d’imprimir objectes sorprenents que fa uns anys no ens podíem ni imaginar, a saber què ens depararà el futur!

 

Durant els tres dies, les visites al nostre stand no van minorar ni un minut. Vam poder parlar amb clients habituals i amb empreses interessades a conèixer el que fem. De fet, es van acabar les provisions de catàlegs i targetes... Van ser tres dies intensos! Però estem molt satisfets del resultat: cada cop més gent coneix Clickedu o escolta en què consisteix i s'apropa a nosaltres perquè els expliquem amb detall les virtuts que ens han portat a col·laborar amb un elevat número de centres a tota Espanya.

 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Propers esdeveniments

DIM VALENCIA
Universitat Politècnica de València
07/03/2018
AXIA BARCELONA
Palau Mocaya, Passeig Sant Joan, 138
01/03/2018
NABBS
Sevilla
01/03/2018 al 04/03/2018