Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Sangakoo, nou recurs de Clickedu

Sangakoo, nou recurs de Clickedu

sangakoomaths4life.wordpress.com. Aquesta setmana hem firmat un acord de col·laboració amb la plataforma Clickedu perquè aquelles escoles que ja treballen amb la plataforma puguin utilitzar també Sangakoo.

 

El software Clickedu és una plataforma escolar CLOUD que inclou la gestió acadèmica i econòmica; un LMS o entorn virtual d'aprenentatge (EVA) - amb connexió a llibres digitals -; la gestió del professorat, tutors i caps d'estudi; la qualitat del centre i un entorn privat i segur de comunicació amb les famílies.
 

Es tracta d'un software de gestió modular i versàtil, orientat a les necessitats reals del dia a dia i amb una cobertura per a diferents requisits docents i institucionals, així com per a alumnes i famílies.
 

En aquest sentit, Clickedu és compatible i col·labora amb altres plataformes com laGalera, Vicens VivesQualiteasy, SantillanaAbacus… i Sangakoo.
 

Clickedu s'ha implementat en més de 350 centres, la majoria a Catalunya, com les escoles Vedruna o la Fundació Tr@ms, i altres escoles d'Aragó, la Rioja, i Castilla y León, en centres públics i privats molt ben considerats a tota Espanya. 
 

Si vols més informació sobre com utilitzar Sangakoo des de Clickedu, no dubtis a consultar-nos.