Sangakoo, nou recurs de Clickedu


Sangakoo, nou recurs de Clickedu

sangakoomaths4life.wordpress.com. Aquesta setmana hem firmat un acord de col·laboració amb la plataforma Clickedu perquè aquelles escoles que ja treballen amb la plataforma puguin utilitzar també Sangakoo.

 

El software Clickedu és una plataforma escolar CLOUD que inclou la gestió acadèmica i econòmica; un LMS o entorn virtual d'aprenentatge (EVA) - amb connexió a llibres digitals -; la gestió del professorat, tutors i caps d'estudi; la qualitat del centre i un entorn privat i segur de comunicació amb les famílies.
 

Es tracta d'un software de gestió modular i versàtil, orientat a les necessitats reals del dia a dia i amb una cobertura per a diferents requisits docents i institucionals, així com per a alumnes i famílies.
 

En aquest sentit, Clickedu és compatible i col·labora amb altres plataformes com laGalera, Vicens VivesQualiteasy, SantillanaAbacus… i Sangakoo.
 

Clickedu s'ha implementat en més de 350 centres, la majoria a Catalunya, com les escoles Vedruna o la Fundació Tr@ms, i altres escoles d'Aragó, la Rioja, i Castilla y León, en centres públics i privats molt ben considerats a tota Espanya. 
 

Si vols més informació sobre com utilitzar Sangakoo des de Clickedu, no dubtis a consultar-nos. 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019
SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019