Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Instal·len Clickedu a totes les escoles de Sagrados Corazones del Padre Damián d'Espanya

Instal·len Clickedu a totes les escoles de Sagrados Corazones del Padre Damián d'Espanya

Clickedu ha superat amb èxit el repte que suposava la implantació de manera simultània als sis col·legis de la congregació dels Sagrados Corazones del Padre Damián. En paraules de la Directora del Col·legi Verge de Mirasierra, Luisa Sainz de Aja: “Cercàvem una plataforma educativa integral que donés resposta a les necessitats que ens plantejàvem els sis col·legis de la congregació: gestió econòmica, acadèmica i administrativa. La implantació ha estat un repte, però actualment és una eina que ens uneix i facilita la comunicació entre els sis col·legis.”

 

Aquest primer any, els col·legis dels Sagrados Corazones del Padre Damián ja han començat a notar els avantatges de Clickedu en relació a la comunicació vertical i horitzontal, així com en el que fa referència a la digitalització de circulars, rebuts més transparents i altres documents, que ara estan a l’abast de tothom pràcticament en temps real. “L’acollida ha estat bona. Tant per part de les famílies com dels professors i personal d’administració, a qui facilita la seva feina com a magnífica base de dades” diu Luisa Sainz de Aja, Directora del Col·legi Verge de Mirasierra.