Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Despertem els sentits a Porrera

Despertem els sentits a Porrera

El passat 23 de novembre vam celebrar una nova trobada de Despertem els sentits a Porrera, on vam poder gaudir de la natura, passejar entre les vinyes, conèixer el poble i fins i tot tastar uns bons vins a Falset!

 

Despertem els sentits és una sèrie de trobades anuals que tenen com a finalitat compartir una estona junts amb l’excusa d’aprendre sobre els sentits que normalment tenim menys desenvolupats.

 

Des del Cafè Antic de Porrera, en Salus Álvarez, enòleg del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat, ens va fer de guia pels estrets carrers del poble i ens va portar per les vinyes. Després vam anar a dinar a Falset, on en Salus ens va mostrar els seus coneixements sobre el vi i tothom va poder aprendre i xerrar durant una bona estona.

 


Després d’un dia tan complet, tothom es va emportar-se unes ampolles de vi, per aplicar els coneixements que s’havien après.

 

Aviat tindrem més trobades, no us les perdeu!


Podeu veure les fotografies d'aquest dia al nostre Facebook