Despertem els sentits a Porrera


Despertem els sentits a Porrera

El passat 23 de novembre vam celebrar una nova trobada de Despertem els sentits a Porrera, on vam poder gaudir de la natura, passejar entre les vinyes, conèixer el poble i fins i tot tastar uns bons vins a Falset!

 

Despertem els sentits és una sèrie de trobades anuals que tenen com a finalitat compartir una estona junts amb l’excusa d’aprendre sobre els sentits que normalment tenim menys desenvolupats.

 

Des del Cafè Antic de Porrera, en Salus Álvarez, enòleg del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat, ens va fer de guia pels estrets carrers del poble i ens va portar per les vinyes. Després vam anar a dinar a Falset, on en Salus ens va mostrar els seus coneixements sobre el vi i tothom va poder aprendre i xerrar durant una bona estona.

 


Després d’un dia tan complet, tothom es va emportar-se unes ampolles de vi, per aplicar els coneixements que s’havien après.

 

Aviat tindrem més trobades, no us les perdeu!


Podeu veure les fotografies d'aquest dia al nostre Facebook

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.