Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu a "La Aventura del Saber"

Clickedu a

El passat mes de novembre Clickedu va visitar un lloc molt especial… els estudis de Prado del Rey de Televisió Espanyola!

 

El programa La Aventura del Saber, de La 2, va voler entrevistar el nostre director general, Ignasi Nogués, per conèixer millor el projecte de Clickedu i mostrar la importància de les noves tecnologies en el món de la educació.

 

La Aventura del Saber és un dels programes amb més trajectòria de la televisió pública, després de més de 20 anys en antena. La seva programació tracta temes que van de la natura i les humanitats a la ciència i la tecnologia, sempre des d’un punt de vista formatiu i divulgatiu.

 

Al programa es va parlar de la funció de Clickedu a les escoles com a eina de gestió integral i de la seva efectivitat per ajudar a detectar trastorns alimentaris. Van mostrar Clickedu com una eina per millorar la qualitat educativa i aconseguir una atenció més personalitzada per a alumnes i famílies.

 

Podeu veure la entrevista i el programa sencer aquí. Esperem que us agradi!