Any nou, noves millores de Clickedu


Any nou, noves millores de Clickedu

A Clickedu volem donar resposta i solucions a les vostres necessitats. Per això, i arran de nombroses converses amb les escoles, hem volgut anar un pas més enllà en el sistema de millores de Clickedu.

 

Des d’aquest any i en endavant, de les tres actualitzacions que fem anualment, la millora d’estiu serà la més important del curs. Aquesta estarà orientada directament a les vostres peticions, entorn de dos temes clau per Clickedu que es proposaran al mes de gener.

 

D’aquesta manera volem continuar avançant i adaptant-nos a les necessitats dels centres, fent de Clickedu una plataforma a mida per a cada escola.

 

ÚLTIMES MILLORES

 

Com cada any, i coincidint amb el Nadal, s’ha realitzat la més recent actualització de Clickedu, desenvolupant la usabilitat de la plataforma, a més de permetre realitzar noves tasques i accions.

 

S’han dut a terme millores en les eines d’avaluació, facilitant el control i càlcul de notes, amb noves configuracions i amb la possibilitat de fer comentaris a cada nota parcial.

 

També s’han afegit nous filtres per als llistats i fitxes d’alumnat, així com als llistats d’inscripcions a activitats i al menjador.

 

I, entre moltes altres millores que hem desenvolupat al 2014, destaquem una app integrada pel Chromebook i pel navegador Google Chrome, de manera que és possible obrir Clickedu amb un sol clic, evitant haver d’introduir l’URL de l'escola, l'usuari i la paraula de pas.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019
SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019