Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Més de 3000 alumnes de Vedruna Catalunya Educació ja fan classe amb el Chromebook

Més de 3000 alumnes de Vedruna Catalunya Educació ja fan classe amb el Chromebook

A Clickedu, som la primera plataforma educativa de l’estat que funciona amb el sistema ChromeOS i que ha desenvolupat l’estructura necessària per l’integració de la plataforma amb la sincronització amb les Google apps for education, un element essencial per aconseguir la millora de les metodologies aplicades a l’aula. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració amb Vedruna Catalunya Educació, de qui som soci tecnològic des de 2009.

 

El projecte per portar el Chromebook a les aules es va endegar el setembre de 2013 a l’escola Vedruna de Gràcia de Barcelona amb 150 terminals, per tal de valorar si les prestacions oferien avantatges substancials en comparació amb la tecnologia anterior. Al gener de 2014, després de comprovar el bon funcionament d’aquest sistema, es va passar a la fase d’anàlisi, en la que es va determinar la millor manera de dur a terme el canvi metodològic a les aules. Aquesta experiència es va realitzar als centres Vedruna de Ripoll, Tarragona i Vic. Entre els mesos d’abril i setembre de 2014 es van desenvolupar les formacions tècniques als 35 centres Vedruna de Catalunya per poder-ho implantar per al curs 2014-2015.

 

Ara, més de 3000 alumnes de 24 escoles Vedruna de Catalunya fan classe amb el Chromebook des del mes de setembre. El projecte s’està duent a terme tant a primària com a secundària amb terminals compartits per diferents aules i nivells educatius o amb un ordinador per a cada alumne. L’aposta de Vedruna Catalunya Educació pel nou projecte Google per educació està resultant molt positiva per l’ús de terminals de gamma professional i per la facilitat de gestió del sistema Chrome, que es complementa molt bé amb la plataforma de Clickedu.

 

Aquest projecte es presentarà a la fira d’educació BETT de Londres, que es celebra aquesta setmana, del 21 al 24 de gener.