Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'app de Clickedu, ara també offline

L'app de Clickedu, ara també offline

A finals de 2013, i per tal de facilitar encara més la comunicació entre escola i família, Clickedu va crear la seva app, gratuïta i disponible per a “tablets” i “smartphones” iOS i Android. D’aquesta manera, tots els usuaris, tant professors i personal d’aministració com famílies, poden consultar des dels seus dispositius mòbils els diferents apartats de Clickedu, com les absències o notes dels alumnes.

 

Ara, Clickedu millora l’accés als continguts amb el nou mode offline, que permet accedir a l’app sense connexió a Internet. L’aplicació, que s’actualitza automàticament cada cop que ens connectem a internet, emmagatzema les dades per possibilitar la consulta sense connexió.

 

Per tant, ja és possible en moments en què no es disposa de connexió, consultar el calendari acadèmic i l’horari de classes o que els professors que treballen en espais amb poca cobertura passin llista: les dades quedaran sincronitzades tan bon punt el dispositiu detecti wifi.


Enllaços per descarregar l'APP: