Clickedu amb el Dia de l'Internet Segur


Clickedu amb el Dia de l'Internet Segur

El Dia d’Internet Segur (en anglès, Safer Internet Day – SID) és una jornada anual organitzada per la Unió Europea per promoure un ús més segur i responsable de la xarxa i les noves tecnologies, especialment entre els nens i joves.
 

El Dia d’Internet Segur se celebra aquest dimarts 10 de febrer amb l’eslògan “Creem junts un Internet millor”. A Catalunya i Espanya els dos organismes que es responsabilitzen són Red.es i Chaval.es, pàgines web on podreu trobar més informació sobre aquest dia i com fer un ús més responsable d’Internet.
 

Una de les claus que es marquen des del SID és de la lluitar per un món online en positiu. A Clickedu sabem que això només és possible amb la col·laboració de famílies, escoles i empreses compromeses. Per això donem el nostre suport al 100% a aquesta jornada i els seus dos consells bàsics: “pensa abans de publicar” i “connecta’t amb respecte”. 

I gaudim del món online!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.